Tanfolyami áttekintés
Eszközök a munkahelyen tanfolyam

Csökkenő termelékenység, tömeges elbocsátások, a vezetőség és a dolgozók közötti súrlódások, a vezetők inkompetenciája, tisztességtelen üzleti ügyletek: ezek mind sújtják a munkahelyeket. Nem csoda, hogy a munkavégzés stressz és szorongás forrása milliók számára.

Hogyan növelhetjük a munka hatékonyságát és termelékenységét, hogyan kezeljük a feldúltságot és a zűrzavart a munkahelyen, és hogyan győzzük le a kimerültséget: ezek a dolgok egyaránt érintik a dolgozókat és vezetőket is. Ezek megoldása nem csupán nagyobb biztonságot, hanem nagyobb elégedettséget is előidézne.

Ez a tanfolyam és a hozzá tartozó füzet magában foglal néhány L. Ron Hubbard által munkahelyi alkalmazásra kifejlesztett alapelvet és technikát. A munka igenis lehet örömteli és kielégítő, és mivel a munka legtöbbünk életének fő tevékenysége, ennek tényleg meg is kellene valósulnia. Az itt található információk felhasználása pontosan ebben fog segíteni önnek.

Kezdés most >>
Tanfolyami részletek

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam lépésről lépésre van felépítve, sorrendben követik egymást az olvasnivalók, a fogalmazások és a gyakorlati feladatok.

A kezdés előtt ön létrehozza a személyes fiókját az Önkéntes lelkész weboldalon. Ha már be van jelentkezve, az internetes program végig fogja önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. Az összes tanfolyami anyagot az Önkéntes lelkész weboldal biztosítja.

A tanfolyam hossza

5-6 óra. De csinálhatja a tanfolyamot a saját sebességével is. Más szóval, nincs időhöz kötve. A tanfolyam ingyenes szolgáltatás a részünkről az ön számára.

Tanfolyami anyagok

Füzet: Eszközök a munkahelyen

vagy A Szcientológia kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzet fájlját ingyenesen, illetve vásárolja meg a füzetet, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

A tanfolyama során egy online tanfolyam-felügyelő fogja önt felügyelni, aki segíteni fog abban, hogy ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert azokból. A végeredmény az lesz, hogy ön teljes mértékben képessé válik alkalmazni a tanfolyam adatait. Ha bármilyen további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Értékelés

Az ön tanfolyam-felügyelője értékelni fogja az ön által beküldött összes feladatot. Ha valamelyik feladata javítást igényel, a felügyelője vissza fogja azt küldeni önnek, és útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy mit kell átnéznie és kijavítania.

Tanfolyamzárás

A tanfolyam lezárásáról postán kapni fog egy kinyomtatott oklevelet is.

Segítség

Az online tanfolyamainkkal kapcsolatos szolgáltatások mindig az ön rendelkezésére állnak. Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőjét, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el.Kezdés most >>
Sikerbeszámolók

„Ez a tanfolyam nagy hasznomra vált, és pozitívan befolyásolta a hatékonyságomat és a termelésemet az irodában. A különféle eszközök alkalmazása főképp a kollégákkal való kommunikációmon javított. Emellett vonzalmat ébresztett bennem a munkaterületemen található eszközök iránt, és megtudtam, hogyan alkalmazzak jó kontrollt, és hogyan kezeljem a kimerültséget – nemcsak magamnál, hanem a barátaimnál is.

Örülök, hogy a kollégáim és én is nyereségeket és sikereket hozunk az irodának az általam tanultak révén!” – M. M.


„Az Eszközök a munkahelyen tanfolyam nagy élmény volt. Tényleg nagy erejű olvasmány volt. Segített annak felismerésében, hogy nagyon egyszerűen fölébe tudok kerekedni a zűrzavarnak, és most már jobban meg tudok barátkozni bármilyen géppel vagy tárggyal, amivel dolgozom. Ehhez az Odanyúlás és visszahúzódást használom, sőt másoknak is segítek megtenni ezt. Emellett tanultam a munkahelyi kimerültségről, és hogy hogyan kerekedjek felül rajta. A tanfolyam nagyon gyakorlatias és egyszerű megoldásokat adott a mindennapos problémákra, amelyeket mindenki használni tud. Nagyra értékelem az egyszerűséget, és úgy érzem, hogy a tanfolyam egyszerűséget nyújtott, de nagy erővel és hatékonyan.

A tanfolyamon a kedvenc részem a »Sétálj egyet« fejezet volt. Ha valaki sétál, és ránéz a környezetére, az hatalmas segítség, ha stresszes, kimerült stb. Az az elképzelés is nagyszerű, hogy a séta közben az ember ránéz a különféle más emberekre, akikkel találkozik a sétálás közben. Nagyon jó mód arra, hogy megkönnyebbülést érjünk el, ha a nap folyamán nehezen kezelhető emberekkel dolgoztunk.

Úgy érzem, meg tudok ismerkedni bármivel, és jobban fel tudok használni bármit, amivel dolgozom, egyszerűen azzal, hogy fizikai kontaktusba kerülök vele, és jobban kapcsolatba kerülök vele, legyen az egy eszköz, egy személy – vagy a környezetem.” – E. D.


„Sok mindent tanultam meg ebből a tanfolyamból, kezdve a stabil adat tételével. Rengetegszer alkalmaztam, mióta megtanultam, és segít abban, hogy irányítani tudjam a munkahelyi és otthoni helyzeteket. Valójában új munkát találtam, mialatt a tanfolyamot tanultam, szóval tökéletesen bevált.

Az első napon a munkahelyemen alkalmaztam magamon az Odanyúlás és visszahúzódás eljárásmódját, ami segített tényleg érintkezésbe lépnem az új munkahelyi környezetemmel. Amikor csak az időjárás megengedi, sétálok egyet a szüneteimben.

Új módokat találok arra, hogy minden nap újra teremteni tudjam a munkámat, így élvezhető és örömteli marad. Ezt mind a tanfolyamon tanult eszközök használatával értem el.” – R. C.

Kezdés most >>
Miért végezze el ezt a tanfolyamot?

Túlhajszolt és kimerült?

Életünk több mint héttizedét munkával töltjük. A munkától függ, hogy el tudjuk-e tartani a családunkat és önmagunkat; meghatározza, hogy milyen az életminőségünk; és nem kis részben a boldogságunk is múlik rajta.

Mivel a munka ennyire fontos az életünkben, nem meglepő, hogy a munka ugyanazon törvények alapján működik, mint az élet. Vannak olyan alaptörvények, valamint néhány olyan elv és technika, amelyeket bárki alkalmazhat, hogy sikeres legyen a munkájában. Ebben a füzetben választ találhatunk arra, hogy hogyan tartsunk meg egy állást, hogyan növeljük a termelékenységet, valamint hogyan tegyük a munkánkat összeszedettebbé és örömtelibbé.

Az Eszközök a munkahelyen című ingyenes online tanfolyamon megtanulhatja:

  • Hogyan kezeljük a munkahelyi zűrzavart
  • Azt az egyszerű módszert, amellyel a munkaidő után leküzdheti a kimerültséget
  • Hogyan válhat képessé arra, hogy jobban bánjon a munkája minden részével
Kezdés most >>